Alle danske modelpiloters forum

 
Brugeravatar
Pnm
Emnestarter
Indlæg: 288
Tilmeldt: 18 sep 2009 07:01
Kontakt:

DM i Pylon og Combat på skrænt

27 sep 2021 19:29

DM i Combat og Pylon på skrænt

Traditionen tro afholder vi uofficielle og uhøjtidelige mesterskaber i ovennævnte discipliner den weekend det er slut med sommertiden. Det er i år den 30. oktober med reservedag den 31.

I år gælder det igen kampen om det uofficielle danmarksmesterskab.

Stedet - en skrænt på Sjælland - afgøres af vejret, og det offentliggøres af Kim eller Poul i denne tråd på forum senest kl 8 om morgenen på dagen. Andre bedes lade være med at komme med bud på valpladsen, da det kun kan forvirre.

Reglerne for modellerne er som tidligere. Maks vægt på modellen - der skal være lavet af flamingo eller EPP (ikke af hårdeste slags) - er 700 g - størrelse 110 til 130 cm vingefang - ingen hårde ting nærmere end 5 cm på næsen og 2½ cm på forkanten - evt ballast skal være solidt forankret. Skønnes en model af arrangørerne at være for hård, må den ikke flyve med. Det henstilles at der ikke benyttes elektronisk stabilisering af modellerne. Og så skal du være forsikret gennem Modelflyvning Danmark - og du sørger selv for at din drone har de krævede mærker, da vi ikke kan love at vi flyver fra en registreret flyveplads.

I pylon flyves 20 gang frem og tilbage på en bane i grupper med op til 5 piloter.

I combat kæmpes i store grupper (længe leve 2,4 GHz). Piloter der flyver 35 MHz må meget gerne offentliggøre mulige frekvenser her i tråden og medbringe udskiftningskrystaller. I combat jages et "offerfly".

Tilmelding kan ske på denne tråd eller ved fremmøde på kamppladsen senest 10:30. Det koster gratis at være med - til gængæld er der kun ære, diplomer og for nogle håneretten at kæmpe om.

Piloter opfordres kraftigt til at møde op med trimmede modeller. Der er meget lidt tid til trimflyvning på dagen, da alle er nødt til at hjælpe til med afviklingen af flyvningerne.

Grib chancen - bliv Dansk Mester (uofficielt)

Evt spørgsmål stilles i tråden og besvares af arrangørerne.

Mvh
Kim Forsingdal og Poul Møller
Med venlig hilsen Poul Møller
 
Brugeravatar
Rvj
Indlæg: 174
Tilmeldt: 11 maj 2004 19:20
Geografisk sted: Vestsjælland
Kontakt:

Re: DM i Pylon og Combat på skrænt

14 okt 2021 18:10

Jamen jeg vil da gerne tilmelde mig til dette hyggelige træf.
Hilsen René V. Kock-Jensen
Medlem af Mfk-Falken

"Vær mod andre, som de skal være mod dig"